Avada Car Dealer News

💪Zile intense, dar frumoase, de cantonament pentru sportivii pe care îi veți vedea pe podiumurile celor mai importante competiții!
👉În programul de pregătire al sportivilor Lotului Național FRCF reunit la Sângeorgiu de Mureș în perioada 02.02.2023 – 05.02.2023 s-au regăsit antrenamentele în sala Elite Pro Fitness, ședințe cardio și kinetoterapie, meditație și psihologie sportivă împreună cu psihologul Cristina Podgoreanu, sesiuni de posing împreună cu Președintele Colegiului de Arbitri – Călin Brehaiță, nutriție cu lectorul Daniel Oprea, promovare în social media, dar și perioade pentru relaxare și socializare.
🔝Au fost 3 zile intense, pline de muncă, cu o atmosferă placută de pe tot parcursul cantonamentului. Disciplina și dispoziția spre muncă a sportivilor au creat o stare de spirit extraordinară, care ne face să avem încredere că avem parte de o ECHIPĂ NAȚIONALĂ care va realiza multe performanțe la competițiile internațiolae, de care să fim mândri!
🏆Sezonul competițional 2023 începe în luna aprilie odată cu Campionatul Universitar, Campionatul Balcanic și Cupa României.
🇹🇩Mult succes tuturor!

Leave A Comment